Aannemer - foto villla

Loodgieter werkzaamheden.

Lopen uw leidingen niet meer door of zijn deze gesprongen? Staat uw kelder onder water? Of is uw toilet verstopt?

Bouwvisie Totaalbouw begrijpt hoe vervelend deze problemen kunnen zijn en helpen u graag om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. Binnen de kortste tijd kunt u weer zorgeloos genieten van stromend water of uw toilet.

Ook in de avonden en in het weekend is Bouwvisie Totaalbouw u graag van dienst.

Bouwvisie Totaalbouw plaatst moeiteloos uw CV ketel en water- gasleidingen.

Dakwerkzaamheden.

Stormschade, daklekkage, dakisolatie of dakrenovatie?

Heeft u uitbreiding wensen middels een dakterras of moet u structureel onderhoud aan uw dak plegen?

Bouwvisie Totaalbouw biedt ruime ervaring en expertise om uw project tot een succes te brengen.

Wij hebben inmiddels vele klanten blij mogen maken met het bouwen van complete terrassen, terrasoverkappingen, aanbouw en dakkapellen.

Daarnaast bieden wij onze diensten aan om uw boeidelen te vervangen.

Bouwvisie Totaalbouw hecht veel waarde aan een kwalitatieve aanpak en klantgerichte service.

Betegelen.

Kunnen de tegels in uw douche wel een opknapbeurt gebruiken of bent u gewoon uitgekeken op de huidige stijl van uw badkamer?

Net een nieuwe woning gekocht en is de badkamer niet volgens uw smaak? Wij nemen deze zorg uit handen en u zult het beste resultaat zien tijdens de oplevering.

Bouwvisie Totaalbouw levert altijd hoge kwaliteit voor al onze klanten!

Tegelen binnen en buiten, wanden en vloeren, egaliseren van vloeren, dit alles behoort tot onze specialisatie.

Oude tegels eruit? wij hebben de expertise en moderne materialen om uw sloopproject tot een succes te brengen.

Bouwvisie Totaalbouw kent de eigenschappen van talloze soorten en maten tegels, zodat wij elke tegel de beste behandeling kunnen geven en deze zo mooi en strak mogelijk opleveren aan u.

Stuc en schilderwerkzaamheden.

Voor kwalitatief hoogwaardig schilder en stucwerk aan de binnen en buitenkant van uw woning of bedrijfspand bent u bij Bouwvisie Totaalbouw aan het juiste adres.


Bouwvisie Totaalbouw werkt met kwaliteitsproducten van onder anderen Sigma Coatings en Drost.

Bouwvisie Totaalbouw werkt samen met de beste schilders , stukadoors en restaurateurs om elk project op het hoogst haalbare niveau en tevredenheid van de klant te realiseren.

Tevens werken wij met een binnen huis architect welke u kan helpen en adviseren om uw droom project/inrichting te realiseren.

Timmerwerkzaamheden.

Bent u op zoek naar een vakman die met zorg en oog voor detail werkt? Voor aanbouw, verbouw of onderhoud? Bouwvisie Totaalbouw verricht moeiteloos nieuwbouw, onderhoud en/of reparatie aan houten vloeren, wanden, dakconstructies, kozijnen, deuren en ramen.

Bouwvisie Totaalbouw werkt uitsluitend met hoogwaardige en duurzame producten

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden die wij uiteraard geheel naar uw wens uitvoeren. Wij denken graag met u mee opdat wij samen tot een mooi eindresultaat zullen komen.

Badkamer en keukenspecialist.

Bent u van plan uw keuken en/of badkamer aan te pakken? Bouwvisie Totaalbouw ondersteunt u graag en neemt het moeilijke werk met plezier uit handen.

Bouwvisie Totaalbouw begeleid u tijdens het proces van A tot Z.

U houdt zich bezig met de leuke zaken, zoals het uitkiezen van tegels, douche en bad, en wij dragen zorg voor het leidingwerk, vochtbestendig stucwerk, tegelwerk en kitten. Daarna kunt u nog jarenlang genieten van onze professionele aanpak met oog voor detail.